Eliminarea coruptiei - Cum sa ne schimbam

Eliminarea coruptiei - Cum sa ne schimbam | Filme actiune | Filme western | Filme istorice | Filme comice | Jocuri | Retete culinare | Horoscop | Vremea

Eliminarea coruptiei - Cum sa ne schimbam

Ce inseamna coruptie mai precis sa fii corupt?

Esti corupt atunci cand vine cineva la tine si din teama, atasament, dorinta de supravietuire iti da anumite produse, bani, avantaje astfel incat sa il ajuti ca sa-i fie lui bine. Acest lucru devine obisnuinta si cu timpul ti se pare normal si consideri ca asa ti se cuvine ca toti cei care vin la tine sa iti dea si sa te simti satisfacut. Cu cat iti dau mai mult cu atat te simti mai bine. Daca cineva vine la tine si nu iti mai da atat cat erai obisnuit astfel incat sa fii satisfacut incepi sa ai reactii in interiorul tau si uneori chiar te exprimi in exterior prin afirmatia "Numai atat?"

Aceasta coruptie iti intra in tine si nu mai discerni adevarul de fals si consideri ca asa este bine ca sa iti fie tie bine. Nu te mai intereseaza daca cel care vine la tine este sarac, daca isi creaza un neajuns si pur si simplu te intorci in alta parte, nu il mai privesti in ochi si cu un zambet in coltul gurii spui un multumesc pentru faptul ca ti-a dat o "atentie" .

Daca cineva vine la tine si nu iti mai da nimic incepi sa il tratezi "cu spatele", il eviti deoarece nu intra in categoria persoanelor care te satisfac, care iti satisfac lacomia, egoismul pe care nu ti-l vezi deoarece esti orbit de coruptie. Da - coruptia orbeste. Te consideri un om cinstit, consideri normal ca toti sa fie ca tine iar cei care sunt cinstiti si nu iti acorda "atentie" ii consideri niste zgarciti si ii tratezi ca atare.

Esti corupt atunci cand te uiti cu lacomie trupeasca la persoanele de sex opus, le arunci priviri pline de dorinte carnale, dorinte de a poseda acea persoana, de a-ti satisface dorintele carnale, animalice pe care le ai, de a te simti bine, de a fi tu satisfacut ca ai mai avut o experienta. Cu cat ai mai multe "experiente" cu atat esti mai orb si ti se asterne peste ochi ca un fel de ceata care te impiedica sa vezi adevarul. Atunci in ochii tai nu se mai vede lumina ci cu totul altceva.

Revelatia

Vor veni la tine si oameni cinstiti care nu iti vor acorda nici o atentie si tu ii vei trata "ca atare". Se poate intampla sa iti pui intrebarea in interiorul tau - Oare fac bine ceea ce fac? Se cuvine sa ma comport asa cu ceilalti oameni?

Schimbarea

Atunci simtind ca nu este bine ceea ce faci iei o decizie de a nu mai accepta nici un avantaj pentru a-ti face treaba. In momentul in care vine cineva la tine si incearca sa iti acorde acelasi tip de "atentie, care te bucura nespus inainte, il refuzi, iar daca acesta insista si iti introduce atentia in buzunar o iei si i-o arunci in fata spunand sa nu mai incerce vreodata. Facand acest lucru ti se va duce vestea ca tu nu iei, ca esti un om cinstit, colegii tai care sunt corupti se vor feri de tine, uneori chiar te vor marginaliza. Tu vei fi fericit, vei dormi bine in patul tau, vei fi satisfacut cu adevarat ca esti cinstit si vei vedea clar adevarul. Ti se va duce acel val al falsitatii din privire si nu iti va fi rusine sa privesti oamenii in ochi deoarece numai adevarul este calauza ta. Nu te vei mai uita lacom si cu dorinte ascunse dupa persoanele de sex opus. Nu iti vei mai dori sa ai "experiente" care sa iti satisfaca trupul si dorintele carnale. Vei fi multumit cu sotul sau sotia ta iar increderea se va stabili in inima ta, increderea in tine ca om.

 

 

Filme comice | Jocuri | Retete culinare | Portal | Vremea | Contact

© portal1.ro 2008 - 2022